fri fri friday

Jag satte mig just ner och drog dagens första ordentliga utandning, så som man brukar efter en sjukt späckad dag. Kom ner till skolan vid niotiden för att sno ihop en nytt budgetförslag till vår affärspresentation, skrev i all panik ihop en 30-sekunders pitch (som jag sedan vann en U.S.B.E kopp fylld med Dumle för, hihi). Mellan 13.15 och 15 genomled vi läsårets sista presentation och lektionsmoment som sista gruppen ut. Eller det var inte så mycket lidande bakom faktiskt, det gick över förväntan och vi rodde nog i land vår affärsidé till slut. Så det var nöjda och glada vi lämnade skolan idag. 

Under eftermiddag har jag hunnit med en timme på gymmet, 10 minuter i solariumet och nu sippar jag på rödvin och smoothie. Tänker en smula på mina söta vänner som är ute och svirar på den här stadens största happening - brännbollsyran. Saknar dom en smula men är samtidigt så glad för att jag tog det lugnt ikväll. Den här helgen kommer att handla om en sak - packning och städning inför hemresan. Det börjar närma sig slutet. Igen. Det kommer så lägligt, jag behöver sommar och en paus från Norrland nu. Ha en skön trevlig fredagskväll mina söta vänner!
image38

Kommentarer

Vad glad jag blir över att det kommenteras så flitigt. Kan en del av kommentarer bestå av spam kanske? Asch, spam eller inte, kommentarer är alltid välkommet. Jag hade egentligen inte så mycket att skriva förutom det. Idag ska jag åka ner till skolan för ett allra sista seminarium i sal. Sista salsmomentet för det här läsåret. Och sommar är det, till råga på allt.
image37






















.

pappa Stomberg

Jag har väl berättat att pappa var på besök i helgen? Det blir ett kors i taket på den. Det var han som satt och gaggade om ´ett besök på examen åtminstone´, för ett årsedan. Därför blev jag lite förvånad när han gjorde slag i saken och satte sig på ett plan till Norrland i fredags. Förvånad är dock en underdrift jämfört med vad M kände inför svärfars besök. Städning har ju normalt varit mitt huvudområde i det här hemmet, men detta förändrade pappa inom loppet av en timme. Under en helg iallafall. Också mina tjejkompisar hade svårt att hantera pappa Stombergs besök på ett samlat sätt. Att han skulle lyckas skapa denna uppståendelse hade man ju aldrig anat, men det var roligt att se.

6:30

Vid detta okristligt tidiga klockslag befann jag mig på gymmet i morse. Det är som ni kanske vet dryga veckan kvar till Mallis nu. En sketen vecka av förväntansfullt pirr. Och hemtentaskrivande i och för sig, men det är en bisak. Såhär skoltrött vet jag inte om jag någonsin varit. Jag ska trotsa den känslan nu och dra ner till biblioteket för att opponera, är vi smarta så är vi okritiska och "snälla" till tusen eftersom vi själva ska bli opponerade på. Känns något obehagligt med tanke på att vi skrev ihop en tiosidig affärsplan på 8 timmar som vi lämnade in en timme efter dead-line igår. En affärsplan som skulle utarbetats under två veckors tid. Så kan det gå. Man kan inte vara ambitiös jämt.

PS. Igår kom min anställningsbekräftelse från SEB. Jag förstår pinsamt nog inte hur man ska fylla i dem, men yey!


Cat man do



Det här klippet är bara för underbart!
Jag vet inte hur många gånger jag sett den nu utan att tröttna
Snodde klippet från Julias blogg :)

Replay

Det var ett bra tagsen jag hittade ett par jeans, provade dem och kände ´jihoo, dessa ska jag ha´. På sin höjd har jag känt, ´mhm, funkar väl kanske´ varpå jag knallat fram till kassan, pungat ut med pengar för att sedan stuva in det nya paret i garderoben tillsammans med det övriga oanvända gänget som jag har liggandes.

Nu har det dock inträffat. I förra veckan föll jag handlöst för ett par Replay jeans på JC och blev så fullkomligt förälskad att jag ringde till Jönköpings butik för att ragga ett par i min storlek. Mitt hjärta slog en frivolt när det visade sig att butiken hade dom inne och mamma gjorde sig besväret att köpa dom i två separata storlekar för att sedan skicka upp dem till mig. Idag kom dom och det var fel jeans. Gud vilken besvikelse. Så jag pallrade mig ner till JC på nytt och nu är dilemmat så svårlöst att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till. Jag har alltså två alternativ som håller på att driva mig till vansinne.

Jeanspar 1: De snyggaste jeans som någonsin suttit på min kropp och som jag faktiskt tycker passar (om inte speglarna i provrummen utsatts för någon typ av manipulation). Problem: De sitter snortajt. Och jag menar verkligen snortajt, sådär så att det gör ont o livmodern när man väl lyckats knäppa dem. Det finns dessutom i och med detta en överhängande (haha) risk för att en tajt tröja gör en del av midjan obegagligt framträdande i dessa byxor. Samtidigt har de dom perfekta egenskaperna, den snyggaste formen, den snyggaste färgen.

Jeanspar 2: Kusin med ovan nämnda byxa. Snygg färg, inte lika perfekt form och fickorna har snilleblixtarna till konstruktörer gjort V-formade. I övrigt sitter dom bekvämt och jag skulle kunna sitta i dem under åtta timmars arbetsdag utan att bli steril.

Så vad i hela världen väljer jag? Vad gör jag nu? Hela Sverige har slut på mitt favoritpar och båda paren (det ideala köpet) skulle kosta mig 2600 kronor. Jojo. Det är ju ungefär vad jag har att röra mig med under ett kvartal normalt sett. Det här kommer hålla mig sömnlös inatt!


bikiniinköp - check

image36

Foto: Dendardebbie.blogg.se

schwarzenegger

Det finns ett ställe på IKSU dit jag alltid dragit mig för att gå. Känner mig inte helt hemma och bekväm med folket som hänger där. Jag trodde hursomhelst att mina en miljard besök på bodypump passen hade vägt upp för alla uteblivna besök på gymmet. Men icke sa nicke. När jag tänker efter känner jag inte av några större resultat alls, och efter en del googlande har jag lärt mig att hur många gymfantaster som helst påstår att det enda bodypump ger är lite övergående uthållighet. Det stod någonting om att studier har visat att man har för låg syreupptagning och puls för konditionseffekt och för låg viktbelastning för styrketräningseffekt. Baaaah. Vilket slöseri med tid. Okej, jag ska försöka ta det jag läste med en nypa salt men lyckades ändå gå in i en deppsvacka djup nog för att älskade m skulle skaffa sig ett gymkort tillsammans med mig. Klockan 8.00 i lördags morse drog vi till gymmet. Jag kände mig som bambi på hal is i ungefär fem minuter, sen körde vi gärnet. Nu har jag ett träningsschema som vi ska följa. Och idag har jag en träninsgvärk som får mig att vilja lipa. Yeey.

image35