Tristess

Nu när den allra skönaste post-nationalekonomi-känslan lämnat min hydda, och den där allra pirrigaste lyckokänslan efter resebokningen lagt sig kan jag inte låta bli att sura lite över min förkyldning iallafall. I helgen skulle ju jag pilla med en massa sköna onödigheter (jag skulle t.ex. skriva en receptbok!), jag skulle inte ligga i sängen och titta i taket. Blä! :(

If, if, if I was on a rooftop I'd kick off my shoes

Jag är förkyld för första gången på ett halvår, halsen värker och snoret rinner, men det rör mig inte i ryggen. Idag skrev jag sista tentan i Nationalekonomi - skön magkänsla. Tidningen är inte långt från klar!

Men det bästa av allt är ändå att jag och M bestämde oss igår, för att det blir en resa till Mallorca i juni. Dagen efter min sista hemtenta bär det av. Jag är förbannat lycklig just nu.
Frukostbuffé, vita stränder, turkost hav, tapas, snorkling.
Nu ser jag fram emot att köpa träningskort och jabba på.



 

image19
image20

Och här ska vi bo.


 


Så kan det gå...

Jag skulle ut och köpa mig ett nyårsfodral, och hem kom jag med:image17


Det kallas impulsköp!


 

Rusumé, nej tack

Då var man tillbaka i Norrland. Ny termin, nytt år. De flesta bloggare jag följer har rundat av året med en liten resumé á la 2007. Det är dock ingenting jag tänker lägga energi på, tyvärr präglas min tillbakablick lite för mycket av minnet av hösten som enbart gick ut på en sak - stress. Nu blickar jag framåt. Ute i köket ligger ett översiktsschema för vårterminens kurs, Fek B, och för en gångs skull ska jag se till att vårterminen handlar om mycket mer än bara dead-lines och tentaångest. Nog om det. Pengafixerad som jag är kom jag på den briljanta idén att skruva ner alla element på noll i lägenheten innan jag åkte till Göteborg, vilket jag fick sota för när jag kom tillbaka idag. Kaffe och värmeljus blev min räddning, men jag fryser ännu. Var är min sambo? Jag känner mig handfallen, kall och ensam. Att klara sig själv är överskattat!