Om att få nog.

Appropå tidigare inlägg så ska mitt nyårslöfte göra mig till kung på att ta vara på min tid. Jag har haft min smekmånad som nybliven student nu, jag kan inte skylla på att jag ´inte fått in rutinerna´ längre. Skärpning! Jag ska bli en tjej med massor av quality-time! Jag ska bli en effektivt studerande student som sitter på biblioteket ett par timmar varje dag och som ägnar sena eftermiddagar åt precis vad jag vill. Kvällarna ska fyllas med träning, mysiga promenader och bullbak. Jag ska vara nöjd med mina insatser och jag ska se till att dom är värda att vara stolt över. Jag ska sluta stressa! Kolla på negativa Marie just nu och jämför henne med positiva, effektiva Marie 2008. Ojojoj.

Oh, det där behövde jag. Nu känns det mycket bättre. Marie december 2007 är ett tillfälligt, mycket instabilt, fenomen. Phu.

Lite lugn och ro, ska det vara så svårt?

Jag saknar att få fördela min tid. Och vad jag menar med det är helt enkelt bara att det vore skönt att för en gångs skull slippa lägga ner 12 timmar per dag på enbart plugg, eller enbart tidningsarbete. En fika på stan vore fint. Att slippa äta mikrovärmd mat ur låda vore inte heller dumt. Eller att ta en promenad helt utan anledning. Så fort någon frågar ´Hur går det?´ vill jag svara ´Jo tack, som smort´, göra tummen upp och se klämkäck ut. Men det kan jag inte. Jag känner mig som en mycket negativ och tråkig människa just nu. Dessutom har jag hemlängtan. Åhh.

Om att maxa sin tid

"I morse" tassade jag upp vad jag trodde var tidigt - tände ljus, rostade bröd, kokade kaffe och väckte mina sambos. Så visar det sig att klockan är tjugo i tolv, då blev jag lite besviken, där satt jag och trodde att jag hade serverat frukost. Kan jag snälla låta bli att sova bort halva söndagen för en gångs skull? Appropå tidsineffektivitet - jag måste rensa min blogglista, den jag har ett behov av att plöja igenom dagligen. Jag vill inte veta hur mycket tid jag spenderat på att läsa bloggar där jag efteråt känt att jag velat ha en femma för besväret. Skärpning. Nu ska jag plugga, effektivt.

Simcity

Ett vitt drömhus - åtta rum & två badrum ren modernitet och mysig hemkänsla som gör grannarna gröna av avund. Veranda, grill och pool, öppen spis och flatscreen. Han heter Lars, min man. Ja jag vet, inget namn man fantiserat om kanske, men han är snygg ska ni veta. Vi är ett härligt, sockersött par som får vilken lyckosökande singel som helst att känna avsky. Han är astronaut och åker numera helikopter till jobbet. Dessutom är han kung i köket, och vid vårt hemmagym. Själv har jag lagt på mig ett par kilo, men det verkar inte vara ett problem för Lars, hans kärlek till mig är orubblig. Jag har precis blivit befodrad till V.D och nått maxposition inom mitt företag. Det var då vi bestämde oss för att det var dags att skaffa ett kärlekbarn, han heter Ingmar och är ett år nu. Att krypa för glatta livet och hysa stor kärlek för mamma och pappa är hans passion. Var mammaledigt ett par dagar, vilket passade utmärkt eftersom det enda jag kom i var ett par polyesterbrallor och en rosa tröja i stretch med otroligt sunkig passform (inte heller det fick Lars att rynka på näsan) och som om det inte vore nog håvade jag in mina sedvanliga dryga 2100 S.Dollar om dan under tiden.

Om ni undrar vad som pågår så är det bara jag som skapar min egen framtid i the SIMS. Mohahaha.


Åh, ge mig!

image1