Höst

Den här bloggen har dammat igen en aning. En effekt av bloggtorka och ett extremlångsamt Internet (har tydligen surfat utöver tillgångarna på mammas trådlösa internetanslutning). Nu tänkte jag köra igång igen. Sommaren får väl betraktas som över för mig som snart skall åka 120 mil norrut igen. Jag har köpt ny kalender, en kassabok och kollat upp viktig info inför kursstart. Ungefär det som krävs för att hösten ska kunna anses vara på intågande.

Jag tänkte som bekant avsluta den här sommaren med nästan två hela veckors semester i stugan, detta tog min kropp tillvara på genom att kräva en fysisk time-out på cirka en vecka och två dagar. Jag drog nämligen på mig en monsterförkylning dagen efter min födelsedag. Sedan dess har jag legat nedbäddad, snorig, extremt ynkling och mest kikat på havet och utsikten. Det var med andra ord rätt mycket som skulle hinnas med de timmar som blev över. Ett besök hos frisören och på stan, och ett besök på IKEA klämde M och jag in i förrgår. Vi har bunkrat upp med en hel del nytt till lägenheten som jag längtar en himla massa efter att få installera där "hemma". I höst blir det mycket tid som skall ägnas på lägenheten och andra småsaker som jag inte hunnit med tidigare. Vi har fixat möbler till ett litet mini-kontor i sovrummet, vi har köpt fårskinn, korgar, stolsdynor och lakan. Och det som kanske är allra mest spännande är att vi nästan till 100% bästämt oss för att ersätta vår skinnpaj till soffa mot en vit divan i tyg.  Iiiih.

I övrigt är jag nöjd med att sätta punkt för den här sommaren nu. Jag har fått min beskärda del av återhämtning (2 veckor på Tjörn är som balsam för själen), semester (Mallis) och jobberfarenheter. Sommaren 2008 är officiellt över. Imorgon bär det av mot första anhalten på väg norrut.